Massages 💆🏻‍♀️

Eerst even voorstellen...

Ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Esther Plaggenburg gediplomeerd masseuse van YCAT. Ik heb maar één doel bij het geven van welke massage ook, u met een relaxed gevoel de deur uit te laten gaan. Voor ik een massage geef aan mijn klanten zal ik altijd beginnen met het afnemen van een anamnese. Een anamnese zijn een aantal vragen over uw gezondheid, hiermee kunnen wij bepalen welke massage het beste bij u past.

Welke massages kunt u bij mij boeken en wat kunt u verwachten?

Ontspanningsmassage

Deze massage is er voor iedereen die wel eens uitgeblust, vermoeid is, even gewoon niets wil ‘me time’. Het is een massage gericht op ontspanning. Bij deze massage wordt het kneden (bij klassieke massage) vervangen door rustige strijkingen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, stofwisseling verbeterd en de afvalstoffen afgevoerd. Heeft u stressklachten dan is een ontspanningsmassage fysiek zeer ontspannend. U kiest een heerlijke olie uit en hoeft 30 of 45 of misschien wel 60 minuten helemaal niets! Hoe heerlijk is dat?

Klassieke massage

De klassieke massage is een massage waarbij het verlichten van spierspanning centraal staat, denk aan computer werk, stukadoor, schilders, verplegers etc. Na het warm maken van de spieren worden ze gekneed. Zo worden de spieren even uit hun ligging gehaald, opgerekt en kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Door het uitoefenen van fricties op het zachte weefsel wordt de doorbloeding bevorderd.

De effecten van een klassieke massage zijn:

* Minder pijn in het behandelde gebied

* Minder spierspanning

* Betere doorbloeding

* Een goede stofwisseling

* Vermindert vermoeidheid

* Geeft je energie

U kiest een heerlijke olie uit en hoeft 30 of 45 of misschien wel 60 minuten helemaal niets! Hoe heerlijk is dat?

Sportmassage

Sportmassage kan helpen het lichaam voor, tijdens en na een prestatie te ondersteunen en het herstelproces te versnellen. De afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd en de spieren komen weer op lengte. Sport en andere activiteiten in ons dagelijks leven hebben dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol. Het verschil tussen een klassieke en sportmassage is niet zo groot. De handgrepen zijn in grote lijnen hetzelfde er wordt dieper gewerkt. U kiest een heerlijke olie uit en hoeft 30 of 45 of misschien wel 60 minuten helemaal niets! Hoe heerlijk is dat?

Cupping Massage

Deze massage had al aardig wat fans, maar wordt dankzij vele voordelen alleen nog maar populairder.

Is het nieuw? Nee hoor, de cupping massage is een duizenden jaren oude behandelwijze. Waarbij vroeger de hoorns van dieren werden gebruikt, wordt er nu gebruik gemaakt van siliconen cuppings. De werking is zeer krachtig omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, hierdoor verbetert de doorbloeding in uw spieren en weefsels en worden stagnaties in de energiedoorstroming opgeheven. De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag rondom uw spieren en gewrichten, de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Vooral bij spier en gewrichtspijn merkt u het effect van de cupping snel. Klanten die een cupping massage hebben ervaren voelen zich zowel mentaal als fysiek een stuk beter en verklaren dat ze ‘ruimer in hun vel’ komen te zitten.

Is het niet pijnlijk?

Het cuppen is niet pijnlijk, maar kan even een onaangenaam gevoel geven, uiteraard is het mogelijk de vacuüm kracht van de cup te verminderen en het rustig op te bouwen. Na de cupping massage eindig ik altijd met een heerlijke ontspanningsmassage!

Wanneer kun je baat hebben bij een cupping massage:

* Schouder, nek/rugklachten

* Doorbloedingsstoornis

* Overbelasting

* Hoofdpijn, migraine

* Cellulitis

* Vochtophopingen knie/enkels

* Littekenweefsel

* Striae

* Fibromyalgie

* Veroudering gezicht

Prijs

Wij hanteren geen prijsverschil voor welke massage, wel zo handig!

Een massage van 30 minuten € 30,00

Een massage van 45 minuten € 45,00

Een massage van 60 minuten € 60,00

Bel voor een afspraak naar 0615434248

Wil jij een heerlijke massage?